UITNODIGING

 EXTREEM ZEILEN 4.0 – 17 februari 2018 – 14.00 tot ca.17.00 uur

Locatie: Restaurant MED Trattoria – Regatta Centrum Medemblik -  Vooroever 3 Medemblik

Na drie erg succesvolle en drukbezochte bijeenkomsten nodigen wij u graag uit voor Extreem Zeilen 4.0. Vanaf 14.00 uur staan de koffie en thee klaar in MED Trattoria.

Henjo Ruiter (HR Zeilen, dealer van Hyde Sails) opent de middag en vertelt u over de wetenswaardigheden van HR Zeilen en Hyde Sails, waarna Henk de Velde u in woord en beeld meeneemt op zijn reizen rond de wereld. 

“Het was een jongensdroom. Als jonge jongen dwaalde Henk langs de IJsselkade en vroeg de bemanning van de kleine kustvaarders die daar lagen waar ze vandaan kwamen of waar de reis naar toe ging. Hij zag een schip als een soort van mysterie. Je wist niet waar het vandaan kwam en je wist niet waar het naar toe ging. Toen hij de jaren des onderscheids bereikte koos hij ervoor om kapitein te worden en toen hij de kunst van het zeemanschap machtig was besloot hij om zeezeiler te worden. Uiteindelijk noemde hij zich “solozeiler”. Hij zwierf over de hele wereld, een, twee, zes keer omdat de wereld rond is en er is niets meer te ontdekken was dan meer ervaringen. 

De zee is de weg naar nieuwe bestemmingen achter de horizon en een aantal van die bestemmingen zijn moeilijk te bereiken. Het is een doelbewuste keuze. Onmogelijk is slechts een woord.” 

 

Na afloop kunt u met een drankje nog napraten met collega-zeilers. 

En voor de mensen die het wel heel gezellig vinden (en dat wordt het!) heeft MED Trattoria net als vorig jaar een leuk geprijsd driegangen menu. Reserveren kan via het opgaveformulier. Diner is wel voor eigen rekening.

Wij horen graag vóór 10 februari 2018 of u gebruik maakt van onze uitnodiging. Via de mail http://hrzeilen.nl/index.php/inschrijfformulier kunt u zich aanmelden. Heeft u een enthousiaste zeiler in de buurt die ook geïnteresseerd is, neemt u die gerust mee (wel graag aanmelden via het inschrijfformulier) en u mag deze mail ook doorsturen.

Graag tot 17 februari 2018!                                     

HR Zeilen Medemblik

Henjo Ruiter 

Annemiek Mandjes